Wie zijn wij

Unieke VOICE-services op Google Home ontwikkelen voor o.a. sport- en zorgorganisaties als PSV, ’s Heeren Loo en Koninklijke Visio, met altijd als doel welzijn en zelfredzaamheid te vergroten, daar staat FROTEU voor. Soms lukt het om een vleugje entertainment toe te voegen, dat maakt het voor de gebruiker nog aantrekkelijker!

Google Home is een consumentenproduct en het aantal standaard services is immens en groeit dagelijks. Het platform is uitermate geschikt voor het ontwikkelen van eigen VOICE-applicaties die wij bedenken, bouwen en implementeren. 

  • Zo vermaakt De Verhalen Verteller bij ’s Heeren Loo cliënten met voorgelezen verhalen
  • Activeert Het Pratend Prikbord bij Koninklijke Visio je met echte stemmen om deel te nemen aan de dagactiviteiten
  • Ondersteunt en monitort VoiceZorg op afstand het welzijn en dagritme van je cliënten. 
  • Wanen de PSV fans thuis zich in het Philips Stadion met de PSV Google Home & Philips Hue applicatie (licht & geluid).

Services voor ouderen & mensen met beperkingen

Wij ervaren dagelijks dat ouderen en/of mensen met een beperking veel waarde hechten aan de aanwezigheid van hun Google Home. Na een eerste kennismaking zetten ze hun nieuwe maatje gevarieerd, frequent en creatief in: Even met je stem een 06 van een bloemist opvragen, muziekje opzetten, Wikipedia weetjes uitvragen of testen of Google Home je lief vindt. Het systeem is gebruiksvriendelijk en dat zorgt voor grote laagdrempeligheid en snelle behendigheid. Daarnaast is het systeem eenvoudig te installeren.

Voice Zorg speelt in op de huidige hoge werkdruk van het zorgpersoneel & mantelzorgers. Met Voice Zorg bevraag en monitor je de Google Home gebruiker volledig geautomatiseerd en op afstand: Heb je lunch gehad? Hoe voel je je? Heb je je medicijnen ingenomen? Heb je je oefeningen gedaan en hoe ging het? etc. De antwoorden op deze vragen leveren we geautomatiseerd aan en kun je gebruiken om wel/niet contact op te nemen met de Google Home gebruiker. Tevens kun je deze data gebruiken om het dossier te updaten. Voice Zorg kan een extra aanvulling zijn op het huidige contact met je cliënt (extra service) en/of helpen de werkdruk te beperken (efficiëntie).

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Jack van Dooren (+31613374918 / jack@froteu.nl)