Supporters uitnodigen

Als je beschikt over een VoiceZorg account, ontvang je sms & e-mail notificaties als een van je Google Home gebruikers (oma, vader, klant …) contact wil hebben. Contact wil hebben omdat iets niet goed gaat. Denk aan: de medicijnen zijn zoek, het brood is op, de tv is kapot, voelt zich misselijk, ..

Deze contactverzoeken kun je per thema verdelen over meerdere personen, de zogenaamde: “Supporters”. Zo kan bijvoorbeeld de supporter die goed op de hoogte is van de voorgeschreven medicijnen, standaard contactverzoeken met het thema “Medicijnen” ontvangen.

Per thema kun je een specifieke supporter aanvinken. Vink je niets aan, dan ontvang jij als accounthouder het verzoek tot contact via een sms & e-mail notificatie.

Via instellingen Google Home gebruiker

Wie wat ontvangt kun je per Google Home gebruiker instellen voor zowel de Reminder apps als de Contact app. De Contact app en de verschillende Reminder apps worden alleen getoond als deze gebruikt worden. Maak je bijvoorbeeld alleen gebruik van de Reminder app “Welzijn”, dan wordt alleen “Welzijn” getoond onder “Kies een Supporter voor reminder app:“.

Notificatie uit/aan

Via een ontvangen sms & email notificatie, kan een supporter tijdelijk al zijn notificaties uitzetten. Dat kan handig zijn als de supporter bijvoorbeeld een lang weekend weg gaat. Zolang de notificaties van de desbetreffende supporter uitstaan, ontvang jij deze notificaties. Totdat de supporter zijn/haar notificaties weer aanzet. Jij kunt via het platform ook op ieder moment de notificaties voor een supporter aan- of uitzetten.

Via instellingen Supporters

Contactverzoek wel/niet opvolgen

Van iedere e-mail notificatie die een supporter ontvangt,ontvang jij een kopie (cc:). In deze e-mail notificatie is een linkje opgenomen, waarmee de supporter kan aangeven of hij/zij het contactverzoek wel of niet gaat opvolgen. Via e-mail word je hiervan op de hoogte gesteld.